speltips_skribent

Speltips 7/2: Barcelona – Atletico Madrid

Lyckas Atletico Madrid göra en match av detta dubbelmöte eller sätter Barcelona spiken i kistan?

Twitter Facebook

Att spela på bortaplan mot Barcelona är aldrig en enkel uppgift, men känslan säger att matchbilden passar Atletico Madrid bättre när de spelar på bortaplan än den matchbilden vi såg i den senaste matchen, där man på grund av hemmaplansfördelen var mer pressade att prestera och alltså föll med 2-1.

Dock skapade man oerhört många målchanser i den matchen och borde kanske också ha fått med sig ett oavgjort resultat. Men detta är en helt ny match och förutsättningarna ser givetvis annorlunda ut nu med tanke på att Barcelona vann på bortaplan.

Barcelona lär inleda något avvaktande i den här matchen, det är gästerna som måste gå framåt och sätta minst två baljor, allt annat innebär att Atletico åker ut, dock tror jag Simeone bestämmer sig för att ställa upp något mer defensivt, han är medveten om vad Barcelona är kapabla till och ett oavgjort resultat i halvtid är därför inte helt fel.

Känslan säger att den här matchbilden kan passa ett viltkämpande Atletico Madrid bra, jag tror dock inte de löser ett avancemang här men att de får med sig ett oavgjort resultat är inte omöjligt, man har spelat bra mot Barcelona tidigare och vet hur de fungerar.

Barcelonas mittfält är dock nyckeln här, lyckas man rubba det har man vunnit mycket av matchen, detta var dock något man inte lyckades med i den första matchen, men känslan säger samtidigt att det är Simeone, om någon, som ska kunna vinna den taktiska kampen här.

Barcelona är givetvis nöjda med ett oavgjort resultat här, man går vidare även vid en 1-0-förlust och därför testar jag också dubbelchansen i den här kampen, x2 betalar godkända 1,892 x insatsen hos Pinnacle, spelbolaget är rankat nummer 1 för utbetalningar och erbjuder de högsta oddsen på nätet.

SverigeKronan sticker ut med en magisk välkomstbonus

Ett av Sveriges populäraste casinobolag bjuder nya kunder på 7500kr i insättningsbonus – dessutom finns 690 free spins att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x2
Odds: 1,892
Bolag: Pinnacle (gå med Pinnacle här)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming