speltips_skribent

Speltips 6/1: West Ham – Manchester City

West Ham och Manchester City gör upp om en plats till 32-delsfinalen.

Twitter Facebook

West Ham har en tendens att höja sig ett snäpp när det vankas stormatcher på Londons Olympiastadion, och jag tror på samma scenario även den här gången. Manchester City har samtidigt varit skakiga under de senaste veckorna och var även nära på att tappa poäng mot Burnley på hemmaplan, dock spelade man med en man mindre i den större delen av matchen.

I sina fyra senaste ligamatcher har endast lyckats hålla nollan en gång, och ser vi närmre på Champions League-gruppspelet, släppte man in mål i fem av sex matcher. West Ham är samtidigt vassa här på hemmaplan, och kan oftast hota de lite större lagen.

West Ham har dessutom gjort mål i sex av sina sju senaste hemmamatcher och mot Manchester City lär man vara extra motiverade – därför kommer jag att testa ett spel från målmarknaden i den här matchen – båda lagen gör mål finns till fina 1,64 x insatsen hos ComeOn, som bjuder på Sveriges bästa välkomstbonus (3000kr).

Missa inte fräcka Coolbet – bjuder på 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag? Testa då Coolbet som är en ny aktör på marknaden. Sidan är oerhört användarvänlig och det finns en bonus på 1000kr att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Båda lagen att göra mål – Ja
Odds: 1,64
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 20:55
TV: TV-tablå
Stream: Streaming