speltips_skribent

Speltips 6/1: Espanyol – Deportivo La Coruna

Deportivo La Coruna har plockat ett poäng på sina sex senaste bortamatcher – krysset kom mot 19:e placerade Granada.

Twitter Facebook

Deportivo La Coruna har vunnit 50% av sina hemmamatcher och detta har lett till att man gjort en godkänd säsong så här långt – på bortaplan ser det annorlunda ut, här har man haft stora problem och inte vunnit en enda match ännu – därför fokuserar vi också på den raka ettan i den här matchen.

Espanyol placerar sig på en niondeplats i tabellen och är på väg att göra en riktigt fin säsong. Just nu placerar man sig sex poäng bakom Europa-platserna och även om man kanske inte når dem känns Espanyol riktigt intressanta den här säsongen.

Innan förlusten mot Barcelona i den senaste ligaomgången innan juluppehållet gick man nio raka matcher utan förlust, det tyder på styrka där man bland annat plockade poäng borta mot Atletico Madrid.

Vi kär få bevittna en jämn match men Espanyol känns vassare och snäppet bättre än Deportivo, dessutom har man hemmaplansfördel, vilket väger tungt med tanke på Deportivos usla bortafacit. Vi investerar därför i den raka ettan, som ligger på fina 2,14 x insatsen hos MrRingoni får 1000kr i välkomstbonus av spelbolaget här.

Spela på de högsta oddsen hos Pinnacle – nr 1 på odds

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonusen som alla andra spelbolag gör – Pinnacle fokuserar istället direkt på att erbjuda de högsta oddsen – och det lyckas de med!
Gå med Pinnacle här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,14
Bolag: MrRingo (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming