speltips skribent

Speltips 5/2: Eintracht Frankfurt – Darmstadt

Det är mycket som står på spel här, vinner Frankfurt så går man upp fyra placeringar och tar över tredje platsen från Dortmund – lyckas man?

Twitter Facebook

Frankfurt har varit riktigt stabila denna säsong, speciellt på hemmaplan där man inte förlorat en enda match. På åtta hemmamatcher har man vunnit fem och kryssat tre. Här på Commerzbank Arena har Frankfurt vunnit mot bland annat Dortmund, men mest imponerande är väl att med en man mindre lyckades spela 2-2 mot självaste Bayern Munchen.

Darmstadt har endast nio pinnar och man har faktiskt inget att göra i högstaligan. Som det ser ut just nu så kommer man att trilla ner och det är inte mer än rätt, man duger helt enkelt inte. I den förra omgången så åkte man på storstryk mot Köln där man förlorade med hela 6-1.

Frankfurt har som sagt mycket att spela för medan Darmstadt redan nu kan börja förbereda sig på en nedflyttning. Jag tror att Frankfurt kommer att vinna med ett par bollar och därför väljer jag att köra -1 asian handicap till 2,15 gånger pengarna hos Ladbrokes, som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.

Släng in 100kr och få 500kr att spela för – hos ComeOn

ComeOn erbjuder två fina bonusar, antingen utnyttjar du Sveriges bästa välkomstbonus – 100% upp till 3000kr, eller så slänger du in 100kr och får 500kr att spela för – välkommen in i finrummet.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 2,15
Bolag: Ladbrokes (1000kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming