speltips_skribent

Speltips 5/1: Doncaster Rovers – Portsmouth

De båda topplagen i League 2 drabbar samman under torsdagskvällen.

Twitter Facebook

Spelbolaget ställer ut ett riktigt fint odds på hemmalaget i den här matchen och det måste testas. Även om detta är ett toppmöte och mycket därför talar för en jämn match är Doncaster fortfarande det bästa laget i ligan, man placerar sig på en första plats och har ett riktigt imponerande facit på hemmaplan. På tolv hemmamatcher har man vunnit nio och spelat oavgjort i tre, man snittar två mål framåt per match och släpper in mindre än ett bak – man kan inte direkt blunda för den här statistiken och den raka ettan känns därför riktigt bra här till detta oddset.

Portsmouth hittar vi på en fjärde plats i tabellen med sju poäng färre än Doncaster, sju poäng låter kanske inte allt för mycket men det är ett ordentligt gap.

Doncaster befinner sig i en bra period och tanken är att man ska spela League 1-fotboll nästa säsong, fortsätter man plocka trepoängarna lär det bli så och jag tror man visar ordentligt med styrka i den här matchen och plockar alla tre poäng – 1-0? 2-1?

Spelet hittar ni till fina 2,55 x insatsen hos ComeOn, som ger er 3000kr i välkomstbonus.

Missa inte fräcka Coolbet – bjuder på 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag? Testa då Coolbet som är en ny aktör på marknaden. Sidan är oerhört användarvänlig och det finns en bonus på 1000kr att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,55
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming