speltips_skribent

Speltips 5/1: Atletic Bilbao – Barcelona

Intressant möte mellan Atletic Bilbao och Barcelona under torsdagskvällen.

Twitter Facebook

Atletic Bilbao har imponerat stort den här säsongen, speciellt när det kommer till deras försvar. Man har sett riktigt stabila ut och släpper inte till mycket bakåt – speciellt på hemmaplan där man endast förlorat en match på sina åtta spelade. Man förlorade endast med 1-0 mot Barcelona i ligaspelet och var riktigt nära ett oavgjort resultat där. Sevilla och Villarreal är två lag av många som förlorat mot Bilbao den här säsongen och det säger en del om detta Bilbao.

Bilbao är ett lag som höjer sig när det kommer till spel mot de större klubbarna och med tanke på att Barcelona vart mänskliga den här säsongen, har Bilbao en stor chans att plocka minst ett kryss här på hemmaplan.

Barcelona kommer till spel med samtliga stjärnor, Suarez, Messi och Neymar är alla uttagna men känslan säger att grabbarna kan vara lite trögstartade efter juluppehållet. Därför har Bilbao en bra chans här, motivation bör vara några snäpp större hos hemmalaget med tanke på att det är Barcelona som gästar.

Jag kommer därför testa krysset i halvtid i den här matchen, spelet känns bra och Bilbao har tidigare visat att de kan spela bra mot de bästa lagen i ligan. Spelet hittar ni till fina 2,12 x insatsen hos NordicBet, ni får 1000kr i välkomstbonus av spelbolaget här.

Spela på de högsta oddsen hos Pinnacle – nr 1 på odds

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonusen som alla andra spelbolag gör – Pinnacle fokuserar istället direkt på att erbjuda de högsta oddsen – och det lyckas de med!
Gå med Pinnacle här.

Speltips:

Speltips: x i halvtid
Odds: 2,12
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:15
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming