speltips_skribent

Speltips 4/3: Liverpool – Arsenal

Vilken toppfight! Tre poäng är det enda som gäller för de båda klubbarna – blir det Liverpool eller Arsenal som drar det längsta strået?

Twitter Facebook

Jag vill börja med att lyfta fram Betfairs grymma erbjudande specifikt till den här matchen! Som ny kund får du hela 8,00 x pengarna för en Liverpool-seger och 10,0 x pengarna för en Arsenal-seger, är det något du är intresserad av att köra på, så hittar du erbjudandet här.

Både Liverpool och Arsenal är i stort behov av tre poäng i den här matchen, Manchester United är i grym form och utmanar nu om fjärdeplatsen, de spelar dessutom hemma mot Bournemouth under lördagen och det lär bli en seger där, vilket innebär att man går om både Liverpool och Arsenal i tabellen.

Detta betyder att både Liverpool och Arsenal riskerar att åka ner på en sjätteplats i tabellen, något som psykologiskt kan bli väldigt tungt – och då ställer jag mig frågan, orkar något av lagen verkligen ladda om igen efter en förlust här?

Liverpool har haft stora problem i defensiven och det är därför oerhört svårt att placera de, ena veckan är de helt otroliga, den andra helt fantasilösa, och i kombination med att båda lagen verkligen behöver en trepoängare här, så talar mycket för en öppen tillställning.

Jag kommer därför att testa en slant på att båda lagen lyckas göra mål i matchen, vi får fina 1,66x för spelet hos Betfair.

Men är ni mer sugna på att spela en rak etta till 8,00 x slanten eller en rak tvåa till 10,0 x slanten? Öppna då ett konto hos Betfair och hämta hem erbjudandet.

BetStars ger kunder möjligheten att tiodubbla sina vinster

Hos BetStars kan du hämta hem ett gratisspel, värde 200kr och utöver det erbjuder de tjänsten ”Spin & Bet”, vilket innebär att du varje gång har chansen att tiodubbla din vinst.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,66
Bolag: Betfair (1000kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming