Speltips 4/3: Dagens dubbelspel till 2,44x

Dagens dubbelspel betalar fina 2,44 x insatsen – och den här lördagen plockar vi hem den från Serie A och Bundesliga.

Twitter Facebook

I Italien så tar sig mittenlaget Sampdoria an bottenlaget Pescara, något som enligt mig bara kan sluta på ett sätt.

Sampdoria ligger i mitten av tabellen och befinner sig i nuläget på en 10:e plats. Deras formkurva har under de senaste veckorna pekat uppåt (två kryss och tre vinster de fem senaste matcherna). De är dock inte det stabilaste laget i ligan, och hade de mött ett bättre lag så hade de kunnat finnas goda själ till att tvivla på dem, men i den här matchen ser jag ingen anledning till att göra det.

Pescara ligger längst ner i tabellen, och känslan är att det redan är avgjort vilka lag som kommer åka ur Serie A denna säsong. Pescara har spelat in tolv poäng den här säsongen, och i år har man bara vunnit en match, de resterande matcherna har slutat i förlust.

Allt annat än en vinst för Sampdoria hade förvånat mig väldigt mycket, och att döma utav statistiken så lär det inte hända heller.

I Tyskland däremot är det ett lite hetare möte, när ligatrean Dortmund tar sig an Bayer Leverkusen hemma på Westfalenstadion (eller Signal Iduna Park som den heter egentligen).

Dortmund som ligger en bit bakom Bayern Munchen och Leipzig kommer säkerligen kämpa på för att inte göra avståndet större, samtidigt som att de vill hålla de lag som ligger hack i häl på ett armlängds-avstånd.

Självklart kan detta appliceras på Leverkusen också, men de har inte så mycket att kämpa för. De kan kämpa för att nå upp till en Europa League-plats, vilket de självklart kommer att försöka med, men att döma utav resultaten den här säsongen så ser något ut att saknas.

Bayer Leverkusen har förlorat många matcher mot de lag som ligger ovanför dom i tabellen. Man kommer dessutom från en förlust senast mot Mainz och före det en förlust mot Atletico Madrid i CL. Dortmund har inte heller den bästa säsongen i sin historia, men man har i år fem vunna matcher, ett kryss och två förluster.

Summan av kardemumman tror jag att Dortmund är det bättre laget, och att de kommer vinna. De har bättre spelarmaterial, är ett bättre lag och spelar dessutom på hemmaplan, vilket allt är en stor fördel.

Den här dubbeln betalar fina 2,44 x insatsen hos 10Bet, som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.

LeoVegas bjuder nya kunder på 10 000kr i välkomstbonus

Casinobolagens kanske mest mobilanpassade sajt, LeoVegas.com bjuder nya kunder på en helt otrolig välkomstbonus – 10 000kr finns att hämta hem för nya kunder.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Dortmund & Sampdoria
Odds: 2,44
Bolag: 10Bet (1000kr bonus)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming