speltips_skribent

Speltips 27/2: Fiorentina – Torino

Vi plockar ut ett spel från 1×2-marknaden från matchen mellan Fiorentina och Torino.

Twitter Facebook

Fiorentina känns kanske inte allt för pålitliga just nu men på hemmaplan finns en sorts stabilitet hos detta laget. Här är man fortsatt obesegrade i ligaspelet och i och med att man åkte ut ur Europa League, vars målet var att ta sig långt i, har man endast ligan kvar att spela för.

Torino har även de varit oerhört tuffa att läsa den här säsongen, man blandar och ger väldigt mycket, gör mycket mål men släpper också in mycket. Senast föll man mot Roma med 4-1 och matchen innan vann man mot Pescara med 5-3 – man bjuder alltså på mycket mål men det finns inte direkt någon stabilitet i det laget.

I och med att Fiorentina endast har ligan kvar att spela för, och dessutom har hemmaplansfördelen här känns en hemmaseger nära till hands, Sousa har en del poäng att ta igen här i ligaspelet och kommer att gå för det, och Torino med ett bedrövligt försvarsspel i de senaste matcherna känns som en bra chans till tre poäng.

Jag spelar därför den raka ettan till fina 1,82 x slanten hos 888sport, som tripplar vinsten på ditt första spel.

LeoVegas bjuder nya kunder på 10 000kr i välkomstbonus

Casinobolagens kanske mest mobilanpassade sajt, LeoVegas.com bjuder nya kunder på en helt otrolig välkomstbonus – 10 000kr finns att hämta hem för nya kunder.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,82
Bolag: 888sport (trippla vinsten på ditt första spel)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming