speltips_skribent

Speltips 27/2: Bari – Brescia

Spelvärde hittat hos hemmalaget i den här oerhört viktiga matchen, Bari behöver en trepoängare.

Twitter Facebook

Bari är med och slåss om platserna som innebär kval till Serie A, vilket innebär att i princip varje match här framöver är lite av en final. Man har samlat på sig 40 poäng hittills och har alltså endast två poäng ner till niondeplatsen. Det kan alltså svänga oerhört snabbt framöver och Bari måste därför plocka en trepoängare i den här typen av matcher.

Brescia är trots allt ett lag befinner sig under mittenskiktet, på en 16:e plats, de har samlat på sig 31 poäng vilket bekräftar hur jämnt Serie B är egentligen. Dock skiljer det fortsatt en den i kvalité här, Bari har vart med i toppstriden i princip hela säsongen och har hemmaplansfördel, vilket väger oerhört tungt i den här serien. Brescias siffror på bortaplan bekräftar den här teorin, man har endast plockat 1 seger på 14 försök när man vart det gästande laget.

Formen ser dessutom bra ut hos hemmalaget, i den senaste ligaomgången plockade man en tung bortaseger, 4-3 skrevs slutresultatet till slut och sammanlagt har man tre segrar på sina fyra senaste matcher.

Den raka ettan lockar mycket här och spelas till fina 1,76 x slanten hos Mobilebet, spelbolaget bjuder på en unik välkomstbonus – tripplar din första insättning.

Spela på det brittiska viset – hos Ladbrokes

Ladbrokes erbjuder nya kunder 1000kr i välkomstbonus, gå med de nu och hämta din bonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,76
Bolag: Mobilebet (sätt in 300kr – få 900kr att spela för)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming