speltips_skribent

Speltips 23/2: Tottenham – Gent

Tottenham ska försöka vända på ett 1-0-underläge på hemmaplan mot belgiska Gent.

Twitter Facebook

Tottenham föll senast med 1-0 i Belgien, en match jag trodde Tottenham skulle ha koll på och vinna – men ack så fel jag hade!

Den här gången tror jag däremot Pochettino tänker om! Tottenham är på hemmaplan ett helt annat gäng än det man är när man spelar på bortaplan, här brukar man bjuda upp till en fin och offensiv fotboll, och det är något Gent inte ska kunna mäta sig med.

Tottenham kommer att spela tre raka matcher på hemmaplan här framöver, i ligaspelet tar man sig an Stoke under söndagen och därför tror jag också man har råd att prioritera matchen mot Gent lite extra – det hade vart helt andra puckar om Tottenham exempelvis hade en tuff bortamatch mot Chelsea, då tror jag extra fokus hade riktats mot den matchen.

Men givetvis vill Pochettino ta sig vidare från det här dubbelmötet, Gent ska man kunna avvärja ganska komfortabelt här på hemmaplan, och därför kommer jag också att testa handikappspelet -1 på Tottenham, vi får fina 1,92 x degen för spelet hos Coolbet, som ger alla nya kunder 1000kr i välkomstbonus.

Gå med Betsson – spela riskfritt på upp till 1000kr på ditt första spel

Har du ännu inte ett konto hos Betsson? Då tycker vi du ska gå med nu, öppna ett konto och placera ditt första spel, släng in 1000kr, och vid en eventuell förlust betalas insatsen tillbaka.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 1,92
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:05
TV: TV-tablå
Stream: Streaming