speltips_skribent

Speltips 23/2: Fiorentina – Borussia M’gladbach

Stor fördel Fiorentina inför returmötet mot tyska Gladbach – lyckas även Gladbach stänka dit en balja på bortaplan?

Twitter Facebook

Fiorentina tog en tung seger i Tyskland under förra veckan när man besegrade Gladbach med komfortabla 1-0, den här gången tror jag på lite fler målchanser.

Gladbach har ett fint anfall och spelar en fin offensiv fotboll och lär därför också kunna hota Fiorentina i Italien. Fiorentina känns samtidigt inte det stabilaste gänget, speciellt när det kommer till att försvara en 1-0-ledning i Europa League – och därför säger känslan att den här matchen fortsatt är vidöppen.

Borussia vann även skottkampen och hade hela 13 avslut i senaste matchen lagen emellan, men lyckades som sagt inte hitta nätet en enda gång, och den här gången tror jag det lossnar.

Fiorentina kommer samtidigt göra allt för att göra minst ett mål här på hemmaplan, för det kommer säkerligen krävas för att ta sig vidare – jag testar därför spelet, båda lagen gör mål i matchen till fina 1,72 x insatsen hos Betway, som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.

LeoVegas bjuder nya kunder på 10 000kr i välkomstbonus

Casinobolagens kanske mest mobilanpassade sajt, LeoVegas.com bjuder nya kunder på en helt otrolig välkomstbonus – 10 000kr finns att hämta hem för nya kunder.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,72
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:05
TV: TV-tablå
Stream: Streaming