speltips_skribent

Speltips 22/3: Skottland – Kanada

Skottland med Darren Fletcher och James Morrison i spetsen tar sig an ett orutinerat Kanada.

Twitter Facebook

Skottland är ett riktigt intressant landslag med flera bra spelare i Premier League, sex spelare i deras trupp spelar till vardags i Premier League-klubbar och många andra slåss i olika klubbar i toppen av Championship, i bland annat lag som Newcastle och Leeds. Det är alltså kvalitétsskillnad när det vankas match mot Kanada vill jag påstå.

Skottland plockade bland annat poäng i båda matcherna mot Polen i EM-kvalet, man slog dessutom Irland en gång och plockade ett poäng mot samma lag på bortaplan, detta är en bekräftelse på att Skottland är ett riktigt bra landslag. Man är ett oerhört samspelt gäng och är svåra att vinna över.

Dock har man inlett VM-kvalet någorlunda svagt, och spelar en viktig match mot Slovenien på söndag. Känslan säger därför att man startar med ett starkt lag i den här matchen, så man kan ta med sig de här 90 minuterna inför matchen mot Slovenien.

Kanada är samtidigt ett oerhört svagt landslag, man har en del lirare i den inhemska ligan, en liga som inte alls håller en hög nivå. Utöver de spelarna i den inhemska ligan har man del lirare i Europa, i Norge, Polens andraliga, Spanska tredjeligan osv, och den bästa spelaren sett till klubblag, spelar i Burnley.

Jag kommer därför att testa ett spel från handikappmarknaden här, Skottland -1 spelas till fina 2,10 x insatsen hos ComeOn, som ger er 3000kr i välkomstbonus.

Mr Green bjuder nya kunder på 1000kr i bonus + 200 free spins

Mr Green blev år 2016 framröstade till världens bästa mobilcasino, så är ni ute efter en användarvänlig sajt så är Mr Green vad ni letar efter. Dessutom bjuder de nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,10
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming