pinnacle

Pinnacle – spelbolaget med de högsta oddsen

Vi vill här på Tipsmedoss.com lyfta fram ett spelbolag som verkligen sticker ut. Pinnacle levererar inte bara en användarvänlig sajt, utan har valt att ta steget från att vara ett spelbolag i mängden till att vara ett helt unikt spelbolag på marknaden.

De erbjuder inte den klassiska välkomstbonusen som alla andra spelbolag gör, utan de har istället valt att direkt satsa på att kunna erbjuda de högsta oddsen. Det är därför inget konstigt att de är rankade nummer ett för utbetalningar.

Samtidigt har de inget tak på hur mycket du kan placera på ett spel, samtliga spelbolag jobbar aktivt med detta tak, och begränsar ditt spelande – är du en storspelare, så är det i princip ett måste att välja Pinnacle.

Kombinerar du ofta dina spel? Då lönar det sig nästan alltid att spela hos Pinnacle, för oddsen skiljer sig förvånansvärt mycket från andra spelbolag. För spelar du exempelvis en trippel, blir skillnaden ofta mycket större eftersom man slår ihop tre odds till ett – och då är Pinnacle rätt val.

Gå med Pinnacle, spelbolaget är skräddarsytt efter storspelare! Och istället för att behöva omsätta en massa tusenlappar, kan ni istället spela på de högsta oddsen direkt hos Pinnacle – det lönar sig i längden!

Spelbolaget tar heller ingen avgift för insättningar och uttag (om du inte gör fler uttag än en per månad).

Gå med Pinnacle här och spela på de allra högsta oddsen!