speltips_skribent

Speltips 21/3: Coventry – Port Vale

Coventry har gett upp hoppet om spel i League 1 nästa säsong vilket tydligt märks på resultaten, Port Vale har samtidigt en fin chans att få stanna kvar.

Twitter Facebook

Port Vale placerar sig precis under nedflyttningsstrecket men har samtidigt spelat två/tre matcher mindre än de närmsta motståndarna. Det innebär att man har en riktigt fin chans här framöver till att ta sig förbi och hamna på rätt sida av strecket – och mot Coventry ska man ha en riktigt fin chans.

Coventry verkar gett upp hoppet om att få spela kvar i League 1, man har endast lyckats plocka ett poäng på sina sex senaste matcher, detta är en motståndare Port Vale ska kunna förbereda sig mot, motivationsfaktorn lär bli avgörande och därför har Port Vale en fin chans till tre poäng här.

League 1 är en oerhört jämn tabell och det är faktiskt sällan lag som hamnar i en sådan här svacka som Coventry nu befinner sig i, och känslan säger att det blir oerhört svårt att vända på detta, eftersom att man redan nu har en lång väg upp till säker mark – hos Port Vale ser det annorlunda ut, man har som sagt tre matcher tillgodo, och endast två poäng upp till säker mark, man har dessutom vunnit två av sina tre senaste matcher vilket ger energi inför en sådan här viktig batalj.

Jag kommer därför att spela dubbelchansen X2 här, mycket talar för att Port Vale lyckas plocka åtminstone ett poäng – spelet ger fina 1,70 x degen hos Bet365, spelbolaget med marknadens bästa utbud av livestreamad sport, och nya kunder får dessutom 1000kr i välkomstbonus.

Välj spelbolaget MrRingo för deras användarvänliga sajt och höga odds

MrRingo bjuder alla nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, inled ditt speläventyr hos de om du är ute efter en simpel sajt och höga odds.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x2
Odds: 1,70
Bolag: Bet365 (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming