speltips_skribent

Speltips 22/2: Valencia – Real Madrid

Kan ett krisdrabbat Valencia mäta sig med ett formstarkt Real Madrid?

Twitter Facebook

Valencia har haft en oerhört jobbig säsong och placerar sig just nu på en 15:e plats i tabellen, med endast sju poäng ner till nedflyttningsstrecket. Sett till truppen bör man vara med och slåss om en Chamions League-plats inför nästa säsong men verkar det alltså inte bli.

Valencia vann förvisso mot Bilbao med 2-0 i helgen men Bilbao har varit oerhört svaga på bortaplan och en Valencia-seger i den matchen var på förhand ingen stor skräll, spelbolagen målade trots allt upp de som favoriter i den matchen.

Under onsdagen gästar Real Madrid Valencia och frågan är om Valencia kan rubba detta Real Madrid? Real Madrid har förvisso ett riktigt tight spelschema här framöver men de har samtidigt fått tillbaka Bale från skada, och Ramos är även han tillbaka i full träning.

Känslan säger att Valencia stegar upp en aning i den här kampen och det lär därför inte vara en enkel match för Real Madrids del, dock bör det skilja en del i kvalité här. Valencias usla form är ingen tillfällighet, det har gått hela 23 omgångar av La Liga och vi hittar fortsatt Valencias så pass långt ner i tabellen – och att spela mot ett friskt Real Madrid är därför ingen lätt uppgift.

Nu gjorde inte Ronaldo något mål heller senast hemma mot Espanyol vilket betyder att han lär vara ännu mer taggad på att stänka dit en balja i den här matchen.

Det lär inte bli en enkel match för Real Madrids del som sagt, det lär krävas ett 100-procentigt jobb om man ska plocka en trepoängare här. Men känslan säger att man är några steg större i dagsläget, och därför testar jag också handikappspelet -1 på Real Madrid här, vi får fina 2,30 x slanten för det hos Betway, som även ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.

Unibet ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på ett nytt spelbolag? Gå då med Unibet och hämta din välkomstbonus, dubbla din insättning, upp till 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 handikapp)
Odds: 2,30
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 18:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming