speltips_skribent

Speltips 22/2: Sevilla – Leicester

Klasskillnad när Leicester kommer på besök till Sevilla?

Twitter Facebook

Sevilla tillhör ett av de bästa lagen i världen just nu och kikar vi enbart på den offensiva delen av ett lag, så kan Sevilla titulera sig som, kanske det allra bästa tillsammans med Real Madrid, Bayern och Barcelona. Deras omställningar är supervassa och utförs med en sådan hög klass, och därför ska det bli riktigt intressant att se hur Leicester hanterar detta.

Och det är speciellt på hemmaplan Sevilla är starka, här vinner man i princip alltid och har bland annat hunnit med att slå både Real Madrid och Atletico Madrid den här säsongen. Mot Barcelona var man det bättre laget och tog även ledningen, men Barcelona lyckades till slut vände den matchen och vinna med 2-1. Värt att nämna är att man även tog ledningen mot Juventus i gruppspelet, men fick sedan en tidig utvisning som ledde till att Juventus vände matchen.

Leicester är samtidigt helt under isen och slåss för överlevnad i Premier League, även om man lyckats isolera ligaspelet från Champions League, tror jag steget blir för stort i en åttondelsfinal i Champions League, för här lär det gå undan.

Leicester har sett oerhört tröga ut, och gör väldigt många misstag i backlinjen, och det lär Sevilla kunna utnyttja, speciellt här på hemmaplan. Jag kommer därför att testa handikappspelet -1 på Sevilla till fina 2,08 x insatsen hos Coolbet, som ger alla nya kunder 1000kr i välkomstbonus.

Välkommen till Betsson – spela riskfritt på upp till 1000kr på ditt första spel

Har du ännu inte ett konto hos Betsson? Då tycker vi du ska gå med nu, öppna ett konto och placera ditt första spel, släng in 1000kr, och vid en eventuell förlust betalas insatsen tillbaka.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,08
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming