speltips_skribent

Speltips 22/1: Eibar – Barcelona

Lyckas Eibar göra den här matchen till en match? Eller sticker Barcelona ifrån?

Twitter Facebook

Eibar har de senaste säsongen varit oerhört svårslagna här på hemmaplan och det är inget undantag den här säsongen heller. Eibar har spelat nio matcher hittills här på Municipal Ipurua, och plockat 17 poäng, vilket är riktigt bra för en klubb som Eibar. Jämför vi med andra lag, ligger Eibar bra till, Atlelitco Madrid har exempelvis plockat 20 poäng.

Något som dock är mer imponerande är Eibars försvarsspel, man har endast släppt in åtta mål här på hemmaplan, man försvarar sig riktigt bra, speciellt mot topplagen, som ofta har stora problem med att ta sig förbi och komma till avslut. Värt att nämna är även att det endast är Barcelona, Atletico Madrid och Villarreal som släppt in färre mål.

Barcelona behöver ingen vidare presentation och lär också vinna den här matchen till slut, men känslan säger att det kan bli jobbigt. Jag kommer därför att testa spelet under 1,5 mål i första halvlek här, Barcelona kan stänka dit en balja, men jag tror fortfarande Eibar är med i matchen när andra halvlek blåses igång.

Spelet hittar ni till fina 1,71 x insatsen hos ComeOn, som ger nya kunder 3000kr i välkomstbonus.

Missa inte fräcka Coolbet – bjuder på 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag? Testa då Coolbet som är en ny aktör på marknaden. Sidan är oerhört användarvänlig och det finns en bonus på 1000kr att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Under 1,5 mål i första halvlek
Odds: 1,71
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming