speltips_skribent

Speltips 22/1: Atalanta – Sampdoria

Atalanta är oerhört starka just nu och utmanat de största lagen i Italien i de senaste matcherna – plockar man en efterlängtad trepoängare den här gången?

Twitter Facebook

Atalanta åkte på en snöplig förlust i den senaste ligaomgången mot Lazio på bortaplan, den matchen slutade 2-1 till Lazio, men Atalanta var verkligen med i den matchen och kanske till och med borde plockat ett poäng.

Dock är man i riktigt fin form, innan Lazio-matchen vann man två raka matcher, man slog bland annat tuffa Chievo med 4-1 på bortaplan vilket är oerhört imponerande. Och innan dessa två matcherna spelade man till sig ett oavgjort resultat mot Milan, det också på bortaplan – det säger en del om Atalantas form, som faktiskt har hyllats av de flesta profilerna runt omkring i landet.

Det finns verkligen potential i den klubben och när Sampdoria kommer på besök, tror jag det slutar med en Atalanta-vinst. Hemmaplansfördelen kommer väga tungt i den här matchen, här har Atalanta plockat sex segrar på sina nio försök, samtidigt har Sampdoria endast plockat en seger på bortaplan.

Jag tycker den raka ettan betalar tillräckligt bra här, 1,62 x insatsen kan tyckas vara lågt, men den bör vara säker, speciellt om Atalanta fortsätter att spela som de gjort.

Spelet hittar ni hos Betser, missa inte att spelbolaget ger 1000kr i välkomstbonus till alla nya kunder.

Spela på de högsta oddsen hos Pinnacle – nr 1 på odds

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonusen som alla andra spelbolag gör – Pinnacle fokuserar istället direkt på att erbjuda de högsta oddsen – och det lyckas de med!
Gå med Pinnacle här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,62
Bolag: Betser (1000kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming