speltips_skribent

Speltips 2/2: Kamerun – Ghana

Kamerun och Ghana slåss om en finalplats under torsdagskvällen – vem drar det längsta strået?

Twitter Facebook

Vi väljer sida rakt av här och plockar fram Ghana som det vinnande laget i den här kampen. Ghana har ett mycket mer intressant lag än Kamerun och har i sina matcher under mästerskapet varit det bättre laget. Man har ett par fina spelare i form av Andre Ayew (West Ham), Jordan Ayew (Swansea), Atsu (Newcastle), Thomas (Atletico Madrid) och Wakaso (Granada), som gjort det riktigt bra så här långt in i turneringen.

Ghana har endast förlorat en match så här långt och vunnit fyra, värt att nämna är att man förlorade mot Egypten när avancemanget redan var klart. I kvartsfinalen slog man ut Kongo med resultatet 2-1, bröderna Ayew gjorde varsitt mål i den matchen.

Kamerun har samtidigt endast vunnit en match så här långt, man tog sig vidare med sammanlagt fem poäng i gruppspelet, i kvartsfinalen slog man dessutom ut Senegal efter straffar. Dessutom tycker jag att Kameruns spelschema vart en aning lättare, Ghana ställdes exempelvis mot Egypten och Mali, som är två etablerade nationer i den här turneringen.

Ghana spelar bra fotboll och är dessutom väldigt duktiga på att skapa målchanser, och detta lär bli avgörande i en sådan här match, jag kommer därför att testa Ghana som det laget som går vidare från den här semifinalen, Pinnacle ställer ut oddset 1,724 x insatsen och det testas alltsågå med Pinnacle som erbjuder de högsta oddsen på nätet och är rankat nummer 1 för utbetalningar.

SverigeKronan sticker ut med en magisk välkomstbonus

Ett av Sveriges populäraste casinobolag bjuder nya kunder på 7500kr i insättningsbonus – dessutom finns 690 free spins att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Ghana att avancera till final
Odds: 1,724
Bolag: Pinnacle (gå med Pinnacle här)
Spelstopp: 20:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming