speltips_skribent

Speltips 2/2: Celta Vigo – Alaves

Celta Vigo och John Guidetti går riktigt fint nu – fortsätter den fina trenden?

Twitter Facebook

Celta Vigo har gått riktigt bra de senaste veckorna och plockat fyra trepoängare på sina senaste sex matcher. Då har man alltså även slagit ut Real Madrid från Copa Del Rey efter att ha vunnit på Santiago Bernabeu med 2-1. I den senate ligaomgången plockade man en komfortabel seger mot Leganes på bortaplan med klara 2-0, en match Guidetti gjorde mål i.

Så formen är det absolut inget fel på, man placerar sig dessutom endast fyra poäng bakom sjätteplacerade Villarreal, och Celta Vigo kan mycket väl knipa den platsen och få spela ute i Europa nästa år.

Alaves har endast lyckats plocka en seger på sina sju senaste ligamatcher, dock plockade man ett poäng i den senate ligaomgången efter att ha spelat oavgjort mot Atletico Madrid, men problemet kvarstår, man vinner sällan!

Hemmaplansfördelen väger oerhört tungt i den här matchen, Celta Vigo har dessutom en fin form och Guidetti verkar dessutom fått fart på målskyttet. Alaves är verkligen inget dåligt gäng, men att utmana ett formstarkt Celta Vigo på bortaplan är ingen enkel uppgift, jag tror som sagt hemmaplansfördelen blir avgörande här och spelar därför Celta Vigo som vinnare här, Mybet betalar fina 1,70 x insatsen för den raka ettan, ni får dessutom 1000kr i välkomstbonus av Mybet via den här länken.

Missa inte fräcka Coolbet – bjuder på 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag? Testa då Coolbet som är en ny aktör på marknaden. Sidan är oerhört användarvänlig och det finns en bonus på 1000kr att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,70
Bolag: Mybet (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming