speltips_skribent

Speltips 21/3: Newport County – Luton Town

Öppen match att vänta på Rodney Parade under tisdagskvällen?

Twitter Facebook

Newport var helt uträknade från bottenstriden för bara tre veckor sedan, men sedan tog man två raka trepoängare och placerar sig nu endast sju poäng bakom Cheltenham (tidigare 13 poäng), som befinner sig precis ovanför nedflyttningsstrecket. Newport har dessutom spelat en match mindre vilket innebär att gapet kan bli fyra poäng efter den här matchen.

Vi lär alltså få bevittna ett Newport med nya krafter, ett lag som tror på att hålla sig kvar, och som faktiskt av den anledningen kan göra livet surt för Luton, som samtidigt slåss om en plats till League 1.

Luton befinner sig på rätt sida av strecket just nu, och innehar en kvalplats upp till League 1, dock har formen inte vart den bästa under de senate veckorna, man har endast lyckats vinna en match på sina sex senaste försök, och här framöver har man inte råd att tappa fler poäng, en seger här är alltså ett måste, så man inte hamnar i en alldeles för tung period under de sista omgångarna.

Även om det skiljer 18 poäng lagen åt, tror jag Newport har en fin chans till att plocka poäng här, man har hittat nya krafter och tror säkerligen på tre poäng i den här matchen.

Jag kommer dock att låta bli 1×2-marknaden, för här kan det svänga rejält. Att båda lagen lyckas göra mål i matchen betalar fina 1,89 x degen hos Coolbet (1000kr välkomstbonus) och känns riktigt bra! Newport bjuder ofta på underhållande matcher, och fem av deras sju senaste matcher har slutat med att båda lagen lyckats göra mål, lycka till vid rygg!

Ute efter högsta oddsen? Välj Pinnacle!

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonus (100% på din första insättning), utan spelbolaget har istället valt att satsa direkt på att erbjuda de högsta oddsen.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Båda lagen att göra mål – Ja
Odds: 1,89
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming