speltips_skribent

Speltips 20/3: Union Berlin – Nurnberg

Union Berlin kan bli den nya ettan i Zweite Bundesliga, då krävs det tre poäng här.

Twitter Facebook

Stuttgart föll under lördagen mot Greuter Fuerth vilket innebär att Union Berlin nu har chansen att gå om, men då krävs det som sagt en seger i den här matchen, man placerar sig i skrivande stund två poäng bakom Stuttgart.

Union Berlins främsta styrka har vart det oerhört stabila försvaret, man har är det laget i ligan som släppt in minst mål och på hemmaplan har man dessutom endast förlorat en match.

Nurnberg vann sin senaste match, men värt att lyfta fram är att man spelade på hemmaplan mot bottenlaget Arminia Bielefeld, och under måndagskvällen kommer det att bli betydligt tuffare.

Union Berlin har en oerhört fin chans till segern här och känslan säger att de kommer plocka en trepoängare och bli den nya ettan, man spelar dessutom på hemmaplan och här har man en fin form med fyra raka segrar.

Jag spelar den raka ettan till fina 1,72 x slanten hos Betsson, spelbolaget bjuder dessutom nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.

BetStars ger kunder möjligheten att tiodubbla sina vinster

Hos BetStars kan du hämta hem ett gratisspel, värde 200kr och utöver det erbjuder de tjänsten ”Spin & Bet”, vilket innebär att du varje gång har chansen att tiodubbla din vinst.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,72
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:15
TV: TV-tablå
Stream: Streaming