speltips_skribent

Speltips 21/1: Villarreal – Valencia

Villarreal tar sig an Valencia i en oerhört intressant match – lyckas Valencia rubba hemmastarka Villarreal?

Twitter Facebook

Två storklubbar drabbar samman under lördagskvällen – men viktigt att nämna är att den ena klubben andas positivitet samtidigt som den andra andas precis tvärtom. Villarreal mår bra som klubb just nu och går mot en riktigt stark säsong, det gör inte Valencia. Valencia vann förvisso senast, men det förväntade man sig trots allt också, att slå Espanyol på hemmaplan bör man klara av även när man befinner sig i den sämsta perioden klubben befunnit sig på väldigt länge.

Villarreal hade mycket negativt omkring sig inför säsongen men har verkligen vänt på det och tystat alla kritiker. Man placerar sig på en sjätteplats i tabellen, tre poäng bakom Atletico Madrid som innehar fjärdeplatsen som innebär Champions League-kval.

Under lördagen spelar Villarreal på El Madrigal, och här stortrivs man, här har man plockat sex segrar på sina nio matcher hittills, och släppt in minst mål av samtliga lag i ligan – endast sex stycken.

Valencia placerar sig samtidigt på en 17:e plats i tabellen och har stora problem, och jag tror därför inte att man kan mäta sig med Villarreal just nu – jag kommer därför att testa den raka ettan här till godkända 1,86 x insatsen hos ComeOn, de bjuder dessutom nya kunder på Sveriges bästa välkomstbonus (3000kr).

Missa inte fräcka Coolbet – bjuder på 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag? Testa då Coolbet som är en ny aktör på marknaden. Sidan är oerhört användarvänlig och det finns en bonus på 1000kr att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,86
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming