speltips_skribent

Speltips 21/1: Liverpool – Swansea

Liverpool tar sig an tabelljumbon Swansea – proppen ur för hemmalaget?

Twitter Facebook

Liverpool har tappat poäng i tre raka ligamatcher nu, därför tror jag att den här matchen kan innebära proppen ur för Liverpool. Swansea befinner sig sist i tabellen och haft stora problem med i princip allt. Man är det laget som släppt in mest mål i ligan, samtidigt som Liverpool gjort flest – och ser vi närmre på Liverpools siffror på hemmaplan, ser vi att de nästan snittar tre mål framåt, och därför säger känslan att detta mötet bara kan sluta på ett sätt – med en hemmaseger.

Liverpool är dessutom ännu obesegrade här på Anfield, man har vunnit sju av nio matcher och är verkligen med och utmanar i toppen av tabellen. Det skiljer så mycket i kvalité mellan dessa lagen just nu och jag kommer därför att testa asian handicap-spelet -2 här på Liverpool, spelet hittar ni hos Betser till fina 2,05 x insatsen, missa inte att Betser ger 1000kr i välkomstbonus till alla nya kunder.

Spela på de högsta oddsen hos Pinnacle – nr 1 på odds

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonusen som alla andra spelbolag gör – Pinnacle fokuserar istället direkt på att erbjuda de högsta oddsen – och det lyckas de med!
Gå med Pinnacle här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2 asian handicap)
Odds: 2,05
Bolag: Betser (1000kr bonus)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming