Speltips 21/1: Bournemouth – Watford

Bournemouth och Watford drabbar samman i en viktig match där båda lagen jagar tre poäng.

Twitter Facebook

Två lag som båda har spelat högt och lågt så här in på säsongen slåss om tre poäng på Vitality Stadium. Båda lagen är i behov en vinst, inte för att de slåss för sin överlevnad, men för att den behövs i ett sånt här skede. De två lagen har gått lite knaggligt senaste tiden och kommer vilja visa vad de går för i den här matchen.

Bournemouth kan i den ena sekunden spela riktigt vacker fotboll, där laget aldrig ger sig och där man struntar i vad de står på motståndarens tröja, för att i nästa stund falla ihop totalt (som i matchen mot Arsenal). Eddie Howe har verkligen visat vad han vill med laget och alla spelare vet vad det är som gäller. Dock är spelarna inte dom bästa, och i en så konkurrenskraftig liga som Premier League så är det ofta det som är skillnaden på de bra och lite mindre bra lagen.
Nu under januari fönstret har de tappat en av sina viktigaste spelare Nathan Aké, som återvänder till Chelsea efter att ha varit utlånad till just Bournemouth.

Watford å sin sida är ett lag med mindre utpräglad spelidé och där laget många gånger fått sätta all tillit till Troy Deeney. Förra året, speciellt första halvan utav säsongen, fick han stor avlastning utav Ighalo, en spelare som har lyst med sin frånvaro och som hade behövts extra mycket nu.
Watford är för tillfället inne i en riktigt dålig period just nu med två kryss och tre förluster de senaste fem Premier League matcherna. Inte för att Bournemouth har så mycket bättre statistik med lika många förluster men bara att kryss och en vinst de senaste fem matcherna.

Enligt mig finns det några riktigt roliga spelare att följa på plan under matchen, där merparten utav dom spelar i Bournemouth. Spelare såsom Ryan Fraser, som under december förstörde det som såg ut att vara en enkel vinst för Liverpool. Det var även han som låg bakom två utav tre mål mot Arsenal och jag tror han kan utvecklas till en riktigt bra fotbollsspelare. Andra spelare som kan vara roliga att spana in är Troy Deeney som jag nämnde tidigare och Jack Wilshere. En spännande match väntar helt enkelt.

Då båda lagen kommer gå för vinst så tror jag att Bournemouth kommer vinna med tanke på hemmaplan, vilket alltid är en fördel, och för att de har en så stabil spelplan. De kommer pressa så gott de går och kommer spela sin fotboll, något jag tror Watford inte kan försvara mot en hel match. Watford kommer säkerligen få sina chanser, och med Aké borta från Bournemouth backlinje så är det långt ifrån omöjligt att de lyckas göra mål. Jag väljer ändå att spela på den raka ettan och tror att Eddie Howe's mannar har vad som krävs, spelet plockar jag från Betway till godkända 1,85 x insatsen, och är ni sugna på en fin bonus på upp till 1000kr, så bjuder Betway på en.

Betsson ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag? Testa då Betsson som är en etablerad aktör på marknaden. Sidan är oerhört användarvänlig och det finns en bonus på 1000kr att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,85
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming