speltips_skribent

Speltips 15/1: Valencia – Espanyol

Dags för trepoängaren nu Valencia?

Twitter Facebook

Efter juluppehållet trodde många att Valencias vändning skulle komma – man spelade mot ett Osasuna och tog ledningen hela tre gånger – dock föll man efter ett sen kvittering, ett mål som kom i den 93:e matchminuten.

Under söndagen tar man sig an Espanyol och Valencia placerar sig långt ner i tabellen och behöver plocka en trepoängare i den här matchen, man har truppen till det – och efter dem tre målen mot Osasuna har man även bevisat att man har förmågan att göra mål, dock måste defensiven finslipas och detta är något man förmodligen jobbat med hela veckan.

Espanyol har gjort en bra säsong och vart betydligt bättre än Valencia, dock besitter Valencias lag mycket mer kvalité och bör i längden placera sig högre upp i tabellen än Espanyol – nu är jag inte så säker på att man ordnar det den här säsongen men jag tror man inleder sitt 2017, på hemmaplan, med en seger.

Valencia har endast vunnit en match på hemmaplan den här säsongen och känslan säger att den andra kommer i den här matchen – Espanyol spelade inte alls bra mot Deportivo La Coruna senast och fick endast med sig en poäng, så någon grym form befinner man sig inte i – Valencia rak etta spelas till godkända 1,92 x insatsen hos NordicBet, ni får dessutom 1000kr i välkomstbonus av Nordicbet här.

Spela på de högsta oddsen hos Pinnacle – nr 1 på odds

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonusen som alla andra spelbolag gör – Pinnacle fokuserar istället direkt på att erbjuda de högsta oddsen – och det lyckas de med!
Gå med Pinnacle här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,92
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 12:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming