speltips_skribent

Speltips 15/1: Lazio – Atalanta

Vi plockar ut ett spel från målmarknaden i matchen mellan Lazio och Atalanta.

Twitter Facebook

Jag spelade BLGM – Ja i matchen mellan Juventus och Atalanta några dagar sedan – spelet satt då och vi testar det ännu en gång när Atalanta är i fokus.

Atalanta har gjort en oerhört fin säsong så här långt och skuggar topplagen i Serie A, mot Juventus på bortaplan lyckades man stänka dit två baljor men dessvärre gjorde Juventus tre. Lazio har också de varit riktigt bra den här säsongen och är med all rätt favoriter i den här matchen – mycket på grund av hemmaplansfördelen, som väger tungt i en sån här match.

Lazio kommer säkerligen att vara det spelförande laget men Atalanta kommer att hota med sina vassa omställningar. Och därför tror jag på målchanser åt båda hållen – och lagen har visat sig vara effektiva så här långt och då lär det kunna bli ett par mål i den här matchen.

Jag spelar därför att båda lagen lyckas göra mål i matchen till fina 1,77 x insatsen hos BetHard, som ni får 1000kr i välkomstbonus av.

Missa inte fräcka Coolbet – bjuder på 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag? Testa då Coolbet som är en ny aktör på marknaden. Sidan är oerhört användarvänlig och det finns en bonus på 1000kr att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,77
Bolag: BetHard (1000kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming