speltips skribent

Speltips 14/2: Calgary Flames – Arizona Coyotes

Divisionsmöte mellan två lag där det ena laget kämpar för en slutspelsplats medan det andra laget är avsågade och spelar utan press.

Twitter Facebook

Calgary blandar och ger. De ligger för närvarande en poäng bakom wildcard platsen med en match mer spelad än LA Kings. Personligen tror jag inte på Calgary i år då de spelar alldeles för ojämnt och har inte haft ett stabilt spel ifrån målvakterna denna säsong som behövs för att gå till slutspel. Formen har varit på uppgång efter fyra raka förluster då man nu har fyra vinster på de fem senaste matcherna, dock så har tre av dessa vinster kommit på övertid. Övertid är något som jag ser mycket väl kan komma i denna match då motståndarna tendera att spela jämna matcher på sistone.

Motståndet är Arizona Coyotes som egentligen inte har något att spela för då de är uteslutna ur slutspelsfajten och kan istället fokusera med på spelet i stället för resultatet. De har spelat bra på sistone då de vunnit 5/8 men det som sticker ut är att på dessa matcher så har fyra blivit oavgjorda och dessutom två stycken matcher som slutat med uddamålsvinst efter ordinarie tid. Jag litar inte på att Calgary slår Arizona så enkelt i denna match och ser ett spelvärde på krysset

Oavgjort FT spelas till oddset 4,20 x slanten hos Betsson.

☞ Rygga ditt spel hos Betsson (1000kr bonus)

Prova vår favorit BetHard – erbjuder marknadens högsta odds

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa BetHard.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Calgary – Arizona X
Odds: 4,20
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 03:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming