speltips_skribent

Speltips 13/2: Bournemouth – Manchester City

Intressant prövning för detta Manchester City och en Gabriel Jesus i toppform, lyckas man plocka en trepoängare mot ett klurigt hemmalag?

Twitter Facebook

Manchester City har haft stora problem under den här säsongen och halkat efter ordentligt i toppstriden, men med två raka segrar i bagaget och ett poängtapp för Chelsea, tror jag kan motivera Manchester-klubben.

Potential finns det, det gäller bara att få ordning på skeppet, Pep har ett stort tålamod vilket kommer leda till resultat längre fram, men de är en bra bit på vägen nu och stundtals ser det riktigt bra ut. Lyckas man hålla truppen någorlunda frisk, så finns fortsatt chans på andraplatsen.

Känslan säger dock att Bournemouth kan stå emot bra i den här matchen, man är ett klurigt hemmagäng och plockat poäng mot de bättre lagen, bland annat Arsenal, Liverpool och Tottenham.

Jag kommer därför att skippa 1×2-marknaden i den här matchen, den raka tvåan är alldeles för låg för att spelas på, Bournemouth är som sagt kluriga och kan plocka poäng här.

Istället testar jag Aguero som målskytt i matchen, det har gått ett par matcher nu sedan han kom tillbaka från sin skada, men ännu inte noterats för något mål, dessutom tror jag kan få en boost av att Jesus gått så bra, Aguero lär säkerligen vilja visa vem den riktiga stjärnan är.

Aguero som målskytt i matchen betalar fina 1,75 x degen och spelas hos Betway.

☞ Rygga ditt spel hos Betway (1000kr bonus)

Missa inte fräcka Coolbet – bjuder på 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag? Testa då Coolbet som är en ny aktör på marknaden. Sidan är oerhört användarvänlig och det finns en bonus på 1000kr att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Aguero gör mål i matchen
Odds: 1,75
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming