speltips_skribent

Speltips 12/2: Inter – Empoli

Ett formstarkt & hemmastarkt Inter tar sig an bottenlaget Empoli – och här kan det bara sluta på ett sätt?

Twitter Facebook

Mobilbet ställer ut ett riktigt fint odds på handikappspelet här och förlusten mot Juventus senast tror jag inte påverkar Inter alldeles för mycket. Istället kan det vara en liten boost, man spelade riktigt bra mot Juventus och skapade mycket målchanser, något jag tror man även kommer göra i den här matchen.

Inter är oerhört kreativa på den offensiva delen av planen, Juventus hade många gånger stora problem med Icardi och gänget och därför säger känslan att bottengänget Empoli inte räcker till i den här matchen.

Inter snittar dessutom mer än två mål per match här på hemmaplan, samtidigt håller man tätt bakåt, 8-2-1, är deras rad på hemmaplan så här långt, man har alltså endast tappat poäng i tre matcher så här långt – och det är riktigt bra.

Empoli har endast lyckats vinna en match på bortaplan så här långt och är det laget i ligan som gjort minst mål framåt, endast 14(!) stycken på 23 matcher, det är alldeles för dåligt för att hota ett hemmastarkt Inter.

Jag spelar därför Inter -1 i handikapp till fina 2,00 x insatsen hos Mobilbet.

☞ Rygga ditt spel hos Mobilbet (sätt in 300kr – få 900kr att spela för)

Ladbrokes ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus

Spela hos Ladbrokes för bra utbud och höga odds, ett av världens största spelbolag bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,00
Bolag: Mobilbet (sätt in 300kr – få 900kr att spela för)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming