speltips_skribent

Speltips 12/2: Burnley – Chelsea

Tight match att vänta på Turf Moor under söndagen?

Twitter Facebook

Detta Burnley, ett oerhört intressant gäng, man spelar som Chelsea och Tottenham på hemmaplan men spelar samtidigt som Sunderland och Swansea på bortaplan, man målar alltså upp oerhört unika siffror och det är något som är värt att lyfta fram.

Burnley är det fjärde bästa laget i ligan på hemmaplan, man är bland annat bättre än Manchester City, Liverpool och Manchester United. Samtidigt är man det sämsta laget på bortaplan i ligan, man har alltså endast plockat på sig ett poäng så här långt, ett oavgjort resultat mot Manchester United är det bästa man åstadkommit på bortaplan den här säsongen.

Och så länge det här mönstret håller i sig är det värt att utgå från det. Mycket talar därför för en tight match här, och givetvis är Chelsea stora favoriter till att plocka tre poäng men Burnley kan säkerligen stå emot bra. Chelsea öser inte direkt in mål på bortaplan och Burley släpper in mindre än ett mål i snitt per match på hemmaplan.

Detta känns som en given 0-1 eller 0-2 match, och jag testar därför underspelet här, under 2,5 mål i matchen betalar fina 1,85 x insatsen hos Betway.

☞ Rygga ditt spel hos Betway (1000kr bonus)

Missa inte fräcka Coolbet – bjuder på 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag? Testa då Coolbet som är en ny aktör på marknaden. Sidan är oerhört användarvänlig och det finns en bonus på 1000kr att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål i matchen
Odds: 1,85
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 14:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming