Speltips 9/5: Örebro – Hammarby

Örebro SK tar sig an Hammarby IF på Behrn Arena.

Twitter Facebook 

Örebro föll senast tungt mot Kalmar FF i en riktigt svängig match. Örebro har stundtals sett riktigt vassa ut, jag tror starkt på att man kan hänga sig kvar bland de fem första när vi summerar säsongen. Vid vinst ikväll kan Örebro faktiskt placera sig på en andraplats och just den detaljen tror jag lockar oerhört mycket. Detta kan bli ett riktigt roligt år för Örebro.

Hammarby har inlett Allsvenskan helt okej, man ligger på 12:e plats och personligen tror jag att ett nytt kontrakt ska vara givet. Hammarby har haft lite problem på bortaplan så här inledningsvis, tre spelade matcher och åtta insläppta mål, det har varit ett problem för de så här långt. Jag tror Örebro kan utnyttja detta, man har ett par riktigt vassa spelare som lär få en del ytor att jobba på, Astrit är ett bra exempel på en spelare som kan trivas mot Hammarby tror jag.

Jag tror starkt på ett hemmastarkt Örebro, man gör mycket mål och trivs här på hemmaplan. Jag kommer därför att slänga in en slant på den raka ettan till fina 2.30x hos 10Bet (unik 1000kr bonus).

Öppna ett konto hos Betway och hämta hem din välkomstbonus: 1000kr

Betway har en riktigt schysst layout som gör så att du enkelt hittar runt på sajten, en oerhört användarvänlig hemsida. Skapa ett konto hos de nu och hämta hem din bonus på upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.30
Bolag: 10Bet (unik 1000kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming