Speltips 6/10: Topptipset

VM-kval på hela kupongen idag och Kosovo gör sin första hemmamatch i kvalsammanhang. Kan man rå på Kroatien? Hur är Island utan Lasse Lagerbäck?

Twitter Facebook

I match 1 hittar vi stormötet idag mellan Italien och spanien. Gästerna får klara sig utan Martinez (back i Bayern Müunchen och med 18 landskamper) enligt det spanska fotbollsförbundet.
Spanien inledde detta VM-kval med seger med hela 8-0 mot Liechtenstein viklet får ses som planenligt. Spanien förlorade åttondelsfinalen i sommarens EM-slutspel mot just Italien med 2-0 och vill nog jämna ut här. Innan matchen mot Liechtenstein spelade man landskamp borta mot Belgien som man vann med 2-0. Har man stärkt truppen efter sommaren EM-fiasko?
Italien å sin sida förlorade som bekant kvartsfinalen mot Tyskland på straffar med 7-6 (1-1 efter full tid). Innan VM-kvalet började förlorade man mot Frankrike i en träningsmatch med 3-1. Hur är formen egentligen? Jag kan inte ta ställning här utan inleder tråkigt nog med en helgardering. 1X2 i match 1.

Match 2 vill jag sticka ut hakan litegrann och ha Makedonien som favorit i matchen hemma i Skopje mot Israel. Båda lagen förlorade sina öppningsmatcher i kvalet -Israel mot Italein och Makedonien brota mot Albanien med 2-1. Matcherna mellan Albanien och Makedonien är riktigt laddade på flera sätt och att förlora en match i dessa derbyn är inget alarmerande alls. Makedonien är ett lag som alltid smyger med bakom kvalplatserna i kvalspel och jag tror att man inoom överskådlig tid kommer bli starkare och starkare – varför inte nu? Jag kör 1X i match 2.

I övrigt spikar jag Island och garderar Serbien som är en av storfavoriterna till 69& (tisdag kväll). Lycka till.

Systemet i sin helhet:
1. Italien – Spanien 1 X 2
2. Makedonien – Israel 1 X
3. Island – Finland 1
4. Kosovo – Kroatien 1 X 2
5. Turkiet – Ukraina 1 X
6. Irland – Georgien 1
7. Moldavien – Serbien X 2
8. Österrike – Wales 1 2

Jag avslutar med ännu ett citat från Jose ”the Special One” Mourinho. Denna gång om Zlatan: ””Han var väldigt arg och upprörd när han kom fram till mig. Han skrek: ’Vi är mästare och jag har gjort mycket för att vi ska bli mästare, men nu hjälper ingen mig. Jag vill bytas ut.’ Men jag låtsades inte höra vad han sa och svarade: ’Va? Va? Vill du ha någonting att dricka, vill du ha vatten?’ Så jag kastade en vattenflaska till honom och sa: ’Här, drick lite och kör vidare.’ Några minuter senare gjorde han ett drömmål.”

Lev väl – vi hörs!

En av Sveriges populäraste casinobolag bjuder på en makalös bonus

SverigeKronan bjuder nya kunder på en makalös insättningsbonus – gör en insättning på 7500kr och få 15000kr att spela för, utöver detta får du även 690 free spins.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Pris: 144kr
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 20:44
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming