Speltips 6/10: Kosovo – Kroatien

Kvalitetsskillnad när Kroatien gästar Kosovo?

Twitter Facebook

Kroatien bör vara några snäpp vassare än Kosovo i den här matchen, man har klart mycket mer rutin från sådana här sammanhang och är överlägsna sett till alla lagdelar. Kroatien kommer till spel utan både Modric och Rakitic men har hyfsat bra ersättare i form av Kovacic (Real Madrid) och Brozovic (Inter).

Kosovo har inte direkt några stjärnor i truppen utan är mer ett viltkämpande landslag, man lär vara oerhört taggade i och med att man spelar sin första hemmamatch i dessa sammanhang – någonsin. I premiären lyckades man sno åt sig en poäng från Finland, Kroatien gjorde precis som Kosovo, man spelade oavgjort mot Turkiet, den matchen slutade 1-1.

I den här matchen tror jag dock Kroatien är det bättre laget, och att man kniper alla tre poäng här. Visst är en bortamatch en bortamatch men Kroatien gjorde det riktigt bra i EM och åkte oförtjänt ut ur åttondelsfinalen mot Portugal. Mot Kosovo ska man bara vinna tycker jag, och lyckas man stänka dit en balja i första halvlek redan vinner man förhoppningsvis med minst två kassar.

Den raka tvåan är intressant om man går hårt in på en dubbel, dock kör jag -1 handikapp Kroatien, NordicBet har ställt ut ett riktigt fint odds här, om ni inte har ett konto hos de hämta då en välkomstbonus på upp till 1000kr.

Betsson ger nya kunder uppåt mot 1000kr i väkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa Betsson.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 handikapp)
Odds: 2,55
Bolag: NordicBet (insättningsbonus upp till 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming