Speltips 5/8: Fulham – Newcastle

Äntligen är Championship tillbaka! Newcastle är tillbaka i serien men har väl inga planer på att stanna?

Spela hos Betway till de högsta oddsen. Bli medlem nu och hämta hem ditt gratisspel: upp till 1000kr. Hämta ditt gratisspel här.

Twitter Facebook

Av det man kunnat läsa till sig om Newcastle är det mesta positivt, klubben är mer välskött nu än den har varit på länge och man har vart tydliga och påpekat att man inte har några planer på att stanna i Championship, utan planen är att ta sig upp direkt första året – inget annat.

I träningsmatcherna har det sett väldigt bra ut, där har man radat upp vinster – fyra segrar och en oavgjord är resultaten man tar med sig till premiären.

Fulham har krisat totalt och var faktiskt nära på att åka ur Championship förra året, vi kan alltså säga att det är lite toppen mot botten här och jag tror starkt på ett nytaggat Newcastle. Premiär är dock en premiär och det är alltid svårt att placera lagen – därför kommer jag att hålla nere insatsen en aning.

Den raka tvåan är dock värt en slant – ni hittar spelet hos Bethard (insättningsbonus upp till 1000krtill godkända 2,05 x insatsen.

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa bonus: 3000kr

Öppna ett konto hos ComeOn idag och hämta hem er välkomstbonus: upp till 3000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,05
Bolag: Bethard (insättningsbonus upp till 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming