Speltips 4/8: AIK – Panathinaikos

AIK åkte på en snöplig 1-0-förlust i Grekland förra veckan – lyckas de vända på steken?

Spela hos Betway till de högsta oddsen. Bli medlem nu och hämta hem ditt gratisspel: upp till 1000kr. Hämta ditt gratisspel här.

Twitter Facebook

Panathinaikos var stora favoriter till att gå vidare från det här dubbelmötet redan när lagen lottades mot varandra men AIK stod upp riktigt bra borta i Grekland och har skaffat sig ett okej utgångsläge inför returen. Tråkigt för AIK är att man är tvungna att lira på Tele2 Arena och inte Friends som man i vanliga fall gör. Dock är det konstgräs som gäller – något som gynnar AIK, det fick vi bevittna förra veckan när AIK krossade Hammarby i derbyt med 3-0.

Panathinaikos är i grunden ett mycket bättre lag men det är aldrig lätt att spela på konstgräs – när man till vardags spelar på naturgräs. Jag tror dock fortfarande Panathinaikos löser avancemang här men det kommer sitta långt inne.

Jag tror vi får bevittna en väldigt avvaktande tillställning, släpper AIK in ett tidigt mål är man som gott ute ur Europa League och det krävs full koncentration från matchminut ett. Panathinaikos kan i princip avvakta hela matchen och satsa på kontringar – vilket jag också tror de kommer göra.

Jag tror på ett oavgjort resultat i halvtid och ni hittar spelet hos Mybet (insättningsbonus upp till 1000krtill godkända 2,00 x insatsen.

NordicBet erbjuder spel på fotbollsmatcher enda ner till divison 5

Öppna ett konto hos NordicBet idag och hämta hem er välkomstbonus: upp till 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Oavgjort i halvtid
Odds: 2,00
Bolag: Mybet (insättningsbonus upp till 1000kr)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming