Speltips 4/9: Litauen – Slovenien

Coolbet bjuder till när Slovenien reser till Litauen – bör skilja några nivåer?

Gå med världens största spelbolag och hämta din 1000kr bonus. Bet365 erbjuder även gratis stream till de flesta matcherna. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Slovenien lyckades inte ta sig hela vägen till EM i Frankrike utan åkte ut i playoffen mot Ukraina efter en förlust och ett oavgjort resultat. Slovenien har annars skött sig helt okej i kvalen och har faktiskt ett ganska intressant lag, det finns många spelare som är tongivande i fina klubbar ute i Europa, exempelvis målvakten Jan Oblak (Atletico Madrid), Ilcic (Fiorentina), Kampl (Leverkusen) och Jokic (Villareal).

Litauen har inte riktigt någon lirare att plocka fram, det är en väldig svag trupp och tillhör bottenskiktet i Europa. Största stjärnan i truppen spelar i ADO Den Haag i Holland, målvakten Setkus. Övriga spelare hittar vi i den inhemska ligan, samt någon i den polska ligan osv, med andra ord, kvalitétsskillnad.

Jag tror dock inte på att Slovenien vinner den här matchen enkelt utan det lär krävas en 100-procentig insats utav respektive spelare. Litauen har hemmaplansfördelen och den väger tungt, det är aldrig lätt att resa till Litauen och lira.

Men den raka tvåan är alldeles för intressant för att låta bli att spela på, det ska skilja några nivåer här, Litauen har genom åren haft det riktigt tufft i dessa kvalen och Slovenien ska kunna lösa tre poäng här – den raka tvåan placeras hos Coolbet (välkomstbonus: 1500kr) till fina 2,15 x insatsen.

Ladda upp spelkassan inför säsongen hos LeoVegas – 1000kr i insättningsbonus

Nu när alla ligor drar igång igen är det dags att ladda upp spelkassan! Gör detta hos LeoVegas som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,15
Bolag: Coolbet (välkomstbonus: 1500kr)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming