Speltips 4/9: Kazakstan – Polen

Polen reser till Kazakstan och är stora favoriter till segern, vi väljer ut ett fint spel som ger 2,35 x insatsen här.

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Polen har gått från klarhet till klarhet, och efter EM i Frankrike har man nu blickarna på sig och rankas som ett av de bättre lagen i detta VM-kval. Man har ett riktigt starkt lag på pappret med spelare som Lewandowski, Krychowiak, Piszczek, Milik och Błaszczykowski, spelare som spelar i de bästa lagen ute i Europa.

I EM nådde man kvartsfinal och väl där åkte man ut mot Portugal efter straffar. Man spelade riktigt bra i den matchen och tog också ledningen genom Lewandowski, men dessvärre räckte det inte hela vägen för detta intressanta Polen.

Man går in i detta kvalet som favoriter och jag tror starkt på att Polen lever upp till förväntningarna. Kazakstan ska inte ha en chans här, de har inte en enda spelare som spelar ute i Europa, samtliga kommer från den inhemska ligan och det innebär att man saknar kvalité och erfarenhet, Polens fotboll är mycket bättre än Kazakstan och de ska kunna vinna den här matchen med minst två bollar.

ComeOn (Sveriges bästa bonus: 3000kr) bjuder oss på ett riktigt fint odds och det testar vi.

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 handikapp)
Odds: 2,35
bolag: ComeOn (Sveriges bästa bonus: 3000kr)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming