Speltips 30/9: Real Sociedad – Real Betis

Två på förhand ganska svårlästa lag drabbar samman, Real Betis gästar Real Sociedad.

Twitter Facebook

Real Sociedad och Real Betis har ungefär gjort det lika bra så här långt in på säsongen, båda placerar sig i mitten av tabellen och det ena laget har ett poäng mer än det andra. Ett tydligt mönster hos båda lagen är att man släpper in mycket mål, men har samtidigt inga problem med att göra mål.

Både Real Sociedad och Real Betis har mäktat med åtta mål hittills, Real Sociedad har släppt in nio samtidigt som Betis släppt in elva, det är någorlunda höga siffror som tyder på att man spelat flera målrika matcher.

Jag tror därför vi kommer få bevittna en underhållande och fartfylld match, båda lagen känns kapabla till tre poäng här och något säger mig att de båda lagen också tror på de tre poängen. Om fallet är så, kommer vi att få se två offensiva lag – det leder till målchanser som i sin förhoppningsvis leder till mål.

Att båda lagen lyckas göra mål känns därför som ett fint spel här, hämta hem en fin bonus hos Ladbrokes (insättningsbonus upp till 1000kr) och spela med oss.

En av Sveriges populäraste casinobolag bjuder på en makalös bonus

SverigeKronan bjuder nya kunder på en makalös insättningsbonus – gör en insättning på 7500kr och få 15000kr att spela för, utöver detta får du även 690 free spins.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Ja
Odds: 1,85
Bolag: Ladbrokes (insättningsbonus upp till 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming