Speltips 30/9: Everton – Crystal Palace

Efter en imponerande start förlorade Everton senast mot Bournemouth – lyckas man hitta tillbaka till vinnarspåret direkt?

Gå med världens största spelbolag och hämta din 1000kr bonus. Bet365 erbjuder även gratis stream till de flesta matcherna. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Everton inledde säsongen oerhört starkt och placerade sig ett tag på en andra plats, sedan förlorade man mot Bournemouth i den senaste omgången och tappade till en femte plats.  Man hade oerhört svårt att skapa målchanser i den matchen och när man väl gjorde det storspelade Artur Boruc i Bournemouth-målet.

Jag tror snarare att det var en tillfällighet att man tappade tre poäng mot svagare motstånd, Everton har känts riktigt starka i de inledande matcherna och imponerat mycket på mig, man har visat att man kan föra spelet i de matcher man är det starkaste laget, och det är något som skiljer sig från förra året.

Crystal Palace har tagit tre raka segrar i ligaspelet, dock höjer jag ett varningsfinger för motståndet. Man har stött på lagen i den nedre delen av tabellen, dock är det oerhört imponerande att kunna vinna tre på raken. Värt att nämna är även att Evertons fyra raka segrar innan förlusten senast också var mot de lite svagare lagen, dock tycker jag Everton visat upp ett mycket bättre spel och vart mycket effektivare framför mål än Crystal Palace.

Jag tror inte detta blir en walk in the park seger för Everton, dock tror jag man drar det längsta strået, dels för att man spelar på hemmaplan och dels för att man är revanschsugna efter förlusten mot Bournemouth. Oddset på den raka ettan är acceptabel här tycker jag, BetStars (öka din vinst med x10ställer ut fina 1,72 x insatsen, den är värd en slant.

Spela hos världens största spelbolag – hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,72
Bolag: BetStars (öka din vinst med x10)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming