Speltips 30/10: Southampton – Chelsea

Tät match att vänta på St Mary's Stadium mellan Southampton och Chelsea? 

Twitter Facebook

Chelsea slog Manchester United förra helgen med hela 4-0 och gjorde sin bästa match på mycket längre. I veckan förlorade man mot West Ham i engelska ligacupen, dock tror jag inte Conte tänker på det alldeles för mycket – utan det är full fokus på ligaspelet som förhoppningsvis kan leda till ett ligaguld.

Southampton har även de imponerat sjukt mycket, vilken klubb det här är. Man blir av med tongivande spelare säsong efter säsong men ändå lyckas man bygga upp ett riktigt starkt lag, oerhört imponernade. Senast spelade man till sig ett oavgjort resultat mot Manchester City och jag tror riktigt starkt på detta kollektiv, Southampton är ruskigt starka och på hemmaplan är de aldrig lätta att slå.

Jag tror vi får bevittna en oerhört tät match, Chelsea kommer att föra spelet men Southampton kommer samtidigt hålla ihop riktigt bra, och känslan säger att den här matchen inte bjuder på alldeles för många mål. Mitt spel här blir därför under 2,5 mål i matchen, vi bjuds på 1,80 x insatsen hos SuperLennysom dessutom bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, den hämtar ni här.

Sugen på ett nytt spelbolag och en unik välkomstbonus? Gå med Redbet!

Redbet har länge varit en aktör på den svenska marknaden och uppskattas främst för sin enkla design och sitt breda utbud. Är detta något du söker? Gå i så fall med Redbet och glöm absolut inte att hämta din bonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål i matchen
Odds: 1,80
Bolag: SuperLenny (1000kr bonus)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming