Speltips 30/10: Dagens skräll till 4,50 x insatsen

Fredagens skräll satt till fina 5,00 x insatsen och vi provar ännu en gång två dagar senare – serieledaren Levante välkomnar Getafe i Valencia.

Twitter Facebook

Levante toppar Segunda Division och mycket tyder nu på att man tar steget upp till La Liga. Man känns som det i särklass vassaste laget just nu och vunnit 8 av sina 11 matcher den här säsongen. Formen är det absolut inget fel på utan man har som sagt endast tappat poäng i tre matcher hittills.

Getafe placerar sig på en 13:e plats efter en svag start på säsongen, dock har man kommit igång på senaste tiden och vunnit ett par matcher. Man har plockat på sig sju poäng på sina tre senaste matcher vilket är ett styrkebesked.

Levante spelar på hemmaplan och kommer att gå för trepoängaren, man känns klart mycket närmre en trea än Getafe, dock är Getafe på uppgång och kommer att försöka, därför tror jag vi får se hemmalaget vinna den här matchen + att båda lagen lyckas göra mål, vi får ett drömodds på detta spelet hos BetStars, spelbolaget bjuder dessutom nya kunder på 200kr i gratisspel som välkomstbonus, de hämtar ni här.

Oddsautomaten ger nya kunder uppåt mot 1200kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett av Sveriges snabbast växande spelbolag och dessutom hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1200kr? Då tycker vi du ska testa Oddsautomaten.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 & båda lagen gör mål
Odds: 4,50
Bolag: BetStars (200kr i gratisspel)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Strömma: Streaming