Speltips 29/10: Manchester United – Burnley

Mourinho fick sin revansch på Pep i veckan när United lyckades besegra City i ligacupen – under lördagen ska Burnley avfärdas.

Twitter Facebook

Manchester United tog en viktig seger i veckan mot Manchester City, en seger jag tror kan vara vändningen för detta laget. Även om det inte såg helt optimalt ut kunde man se en förändring, och man vann trots allt mot självaste City.

Under lördagen tar man sig an bortasvaga Burnley och i den här mathcen tror jag strakt på hemmalaget. Zlatan lär vara sugen på att sätta dit en kasse, något jag också tror han lyckas med. United är inte helt 100 just nu men på hemmaplan mot Burnley bör man kunna stänka dit minst tre bollar.

Burnley har spelat tre matcher på bortaplan och förlorta samtliga den här säsongen, man har dessutom släppt in hela nio(!) mål. Burnley ska inte ha en chans här mot ett United med ett stort självförtroende.

Asian handicap -2 United spelas till fina 2,05 x insatsen hos SuperLenny, som dessutom bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, den hämtar ni här.

Sugen på ett nytt spelbolag och en unik välkomstbonus? Gå med Redbet!

Redbet har länge varit en aktör på den svenska marknaden och uppskattas främst för sin enkla design och sitt breda utbud. Är detta något du söker? Gå i så fall med Redbet och glöm absolut inte att hämta din bonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2 asian handicap)
Odds: 2,05
Bolag: SuperLenny (1000kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming