Speltips 29/10: Juventus – Napoli

Juventus och Napoli drabbar samman under lördagskvällen – pressen ligger på Juventus.

Twitter Facebook

Vilken match vi bjuds på! Higuain spelar mot sitt tidigare lag Napoli och detta mötet ska bli hyperintressant att se. Dybala saknar för hemmalaget vilket är ett stort avbräck – dock kan man mönstra ett riktigt starkt lag ändå, ett lag som jag anser är bättre än Napolis.

Juventus toppar fortsatt tabellen, två poäng före Roma och fyra poäng före Napoli. Hemmaplansfördelen väger tungt här och den tror jag också blir avgörande. Dock tror jag på en riktigt jämn och underhållande match men Napoli har haft stora problem i defensiven och det kommer Juventus utnyttja under lördagskvällen.

Juventus har fem raka segrar mot Napoli på hemmaplan i ligaspelet, dessutom har Juventus inte tappat poäng här ännu, fem raka segrar och en imponerande målskillnad, 15-4! 

Jag spelar den raka ettan hos Oddsautomaten, spelbolaget bjuder nya kunder på 1200kr i välkomstbonus, den hämtar ni här.

Betsson ger nya kunder uppåt mot 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett av Sveriges populäraste spelbolag och dessutom hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa Betsson.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,83
Bolag: Oddsautomaten (1200kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming