speltips_skribent

Speltips 28/12: Celtic – Ross County

Celtic har endast släppt in fyra mål på hemmaplan den här säsongen – lyckas man täppa igen ännu en gång?

Twitter Facebook

Celtic är den givna ettan inom skotsk fotboll och vunnit 17 av 18 matcher i ligaspelet, fortsatt inga förluster vilket är sjukt imponerande. Dock tycker jag personligen ligan i sig inte alls är intressant länge – det finns inte direkt något motstånd för Celtic och det är ett stort problem.

Nog om det, istället över till speltipset jag ska presentera – Celtic har vunnit samtliga matcher på hemmaplan den här säsongen och endast släppt in fyra mål, defensiven sitter som ett smäck och med tanke på att man släppt in mål i två av sina tre senaste matcher bör nollan vara högst aktuell i matchen mot Ross County. 

Celtic släpper i princip aldrig till bakåt, imponerande kan jag tycka med tanke på att man är såpass överlägsna som man är, spontana reaktioner säger då att man kanske bör vara mindre disciplinerade bakåt eftersom man själva är medvetna om att det görs minst tre mål framåt.

Celtic har lyckats hålla nollan i 50% av samtliga matcher i ligaspelet, och med tanke på Ross Countys taskiga form (en vinst på de senaste fem matcherna), talar det mer för en stabil seger här. Celtic slog dessutom Ross County på bortaplan med 4-0, en match Ross County inte alls skapade mycket under.

Celtic kommer att vinna den här matchen, och spelet Celtic att vinna & hålla nollan spelas till fina 1,86 x insatsen hos Betsson, som ni får 1000kr i välkomstbonus av.

Betway har marknadens bredaste utbud – hämta din bonus och börja spela

Betway bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, dessutom med ett lågt omsättningskrav. Utöver det har Betway snabba utbelningar och marknadens bästa utbud.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Celtic att vinna & hålla nollan
Odds: 1,86
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming