Speltips 27/12: Liverpool – Stoke

Liverpool plockade tre poäng mot Everton i den senaste ligaomgången efter ett sent avgörande – fortsätter den positiva trenden mot Stoke?

Twitter Facebook

Liverpool har en tends att rivstarta matcher och bjuda på en del mål i den första halvleken, det tror jag man också gör i den här matchen. Klopp har en tydlig spelidé med detta Liverpool och pressar motståndaren direkt från första minuten. Man kan vara det laget som spelar den mest underhållande fotbollen i Premier League och man gör det riktigt bra.

Liverpool befinner sig också i en bra period nu, sent avgörande senast mot Everton som innebar tre poäng och detta tror jag man kan ta med sig till den här matchen.

Stoke har samtidigt inte vunnit på sina tre senaste matcher, och mycket talar för att den sviten förlängs till fyra matcher. Liverpool är dessutom oerhört starka på hemmaplan och gjort hela 21 mål på sina 7 spelade matcher här, det är alltså ett snitt på tre mål per match, siffror som gör dem till det målfarligaste laget i Premier League.

Liverpool lär vinna den här matchen men den raka ettan är alldeles för ointressant, betalar runt 1,30, jag väljer istället att testa en slant på att Liverpool vinner första halvleken, ComeOn betalar fina 1,71 x insatsen för detta spelet, ni får dessutom 3000kr i välkomstbonus av ComeOn här.

Missa inte Coolbets julkalender – nya erbjudanden varje dag

Coolbet bjuder sina kunder på ett nytt erbjudande – varje dag – fram tills nyår! Missa inte detta, gå med spelbolaget och hämta dessutom hem din välkomstbonus, på upp till 1500kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Liverpool att vinna första halvlek
Odds: 1,71
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 18:15
TV: TV-tablå
Stream: Streaming