Speltips 26/9: Falkenberg – Hammarby

Falkenberg har gett upp hoppet helt och då känns det logiskt att investera i motståndarlaget.

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Falkenberg har endast lyckats plocka på sig nio poäng och har hela tretton poäng upp till en kvalplats. Detta är ett riktigt dystert facit och vi är nog alla överens om att Falkenberg ska lira i Superettan nästa år, man är tyvärr inte tillräckligt bra för att lira i Allsvenskan.

Hammarby kommer å andra sidan, med största sannolikhet att lira kvar i Allsvenskan, man placerar sig sju poäng före Helsingborg som befinner sig på kvalplatsen. Hammarby har annars gjort en bra säsong tycker jag, man placerar sig före klubbar som Djurgården, Jönköping och som jag tidigare nämnde Helsingborg.

Formen är helt okej hos Hammarby, man har vunnit fyra av sina åtta senaste matcher och för ett lag av Hammarbys kaliber är detta ett bra facit, Falkenberg har å andra sidan fyra raka förluster och senast åkte man på storstryk mot Kalmar med 3-0, matchen innan förlorade man mot Elfsborg med 5-0, och därför kan jag inte se Falkenberg ta poäng här, man spelar på en riktigt låg nivå just nu och hoppet finns samtidigt inte där – det hade kunnat rädda de men har de inte det, så kommer de nog inte vinna en match till den här säsongen.

Jag tycker oddset 1,65x på Hammarby är spelvärt, de ska bara vinna den här matchen och gör man detta, bör det allsvenska kontraktet vara säkrat. Spelet hittar ni hos Ladbrokes (insättningsbonus upp till 1000kr).

PokerStars storsatsar på Sportsbook och odds

Ett av världens största spelbolag storsatsar nu på Sportsbook. De bjuder på marknadens högsta odds och en fin välkomstbonus – spela för 50kr och få ett gratisspel värt 200kr!
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,65
Bolag: Ladbrokes (insättningsbonus upp till 1000kr)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming