Speltips 25/9: Leganes – Valencia

Efter fyra raka förluster i ligaspelet tog Valencias en livsviktig seger i den senaste omgången – kan det vända nu?

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Valencia vann äntligen sin första match i ligaspelet när man besegrade Alaves med 2-1 i den senaste omgången och nu tror jag äntligen man kan komma igång. Valencia har ett riktigt bra lag och den truppen förtjänar egentligen inte ligga på en 18:e i ligan efter fem omgångar. Vinsten mot Alaves tror jag kan visa sig vara livsviktig, självförtroendet är tillbaka hos spelarna igen och viljan är starkare.

Leganes har annars gjort det bra för att vara nykomlingar, man placerar sig på en 11:e plats och lyckats vinna två matcher, helt klart godkänt för ett lag av Leganes kaliber.

Sett till formen är kanske Leganes ett snäpp vassare, Valencia har endast tagit en vinst och man vet inte riktigt var man har de men sett till trupp ska Valencia vinna det här mötet, jag tror mycket på den raka tvåan i och med Valencias seger senast. Och därför placerar jag också en slant på Valencia till fina 2,60 x degen hos ComeOn (insättningsbonus upp till 3000kr).

OBS! Matchstopp: 12.00

PokerStars storsatsar på Sportsbook och odds

Ett av världens största spelbolag storsatsar nu på Sportsbook. De bjuder på marknadens högsta odds och en fin välkomstbonus – spela för 50kr och få ett gratisspel värt 200kr!
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,60
Bolag: ComeOn (insättningsbonus upp till 3000kr)
Spelstopp: 12:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming