Speltips 26/4: Norrköping – Hammarby

Perfekt uppladdning inför Champions League-matchen med en intressant allsvensk match.

Twitter Facebook 

Norrköping föll överraskande mot jumbon Falkenberg samtidigt som Hammarby blev räddat av ett självmål i slutsekunderna och fick med sig en poäng i mötet mot Jönköpings Södra som överraskande nog ligger tvåa efter fem spelade omgångar.

Norrköping fick som sagt stryk borta mot Falkenbergs FF som fick en man utvisad med 20 minuter kvar av matchen. Man har gjort det bra hittills och hänger med i toppen men det är för tidigt att avgöra vart Norrköping slutar i slutet av säsongen.

Hammarby gjorde två riktigt bra matcher med bra resultat innan mötet mot Jönköpings Södra. Man krossade Helsingborg för att sen spela ut Djurgården i derbyt.

Båda lagen kommer från en svajig insats och här saknar Norrköping sin målvakt som tråkigt nog missar resten av säsongen på grund av bruten fot. Krysset ligger närmast här, @3.75 hos Redbet.

Testa PokerStars helt egna Sportsbook: BetStars!

BetStars betar sig sakta men säkert in på den stora Sportsbook-marknaden, med riktigt schyssta odds och en riktigt snygg layout konkurrerar man mot de allra största. Testa på redan idag!
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: X
Odds: 3.75
Bolag: Redbet (€200 bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming